Έχουμε προσθέσει μια νέα φωτογραφία

ΕΞΩΦΥΛΛΑ
---------------------
ΠΑΝΙΑ – ΥΦΑΣΜΑΤΑ
Τα υφασμάτινα εξώφυλλα απεικονίζουν την παραδοσιακή βιβλιοδεσία, στον τρόπο που εφαρμοζόταν και στην αίσθηση που απέδιδε το τελικό αποτέλεσμα. Διατίθενται υφάσματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και ποιότητας ιδανικά για να αποτυπώσουν κάθε είδους ανάγκη.
Το μόνο μειονέκτημα ενός υφασμάτινου εξωφύλλου, είναι η όψη του που δεν συμβαδίζει με το γυαλιστερό εξώφυλλο που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Λόγω της φύσης του βαμβακερού υλικού, το νέου τύπου λογότυπο, που ενδεχόμενα θα πρέπει να αποτυπωθεί, μπορεί να μοιάζει ανομοιόμορφο και με την πάροδο του χρόνου να φαίνεται ολοένα και πιο «ξένο» από το υπόλοιπο εξώφυλλο.
Στις μέρες μας, τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το περιβάλλον και η υφή τους επιτρέπει την χρήση μοντέρνων τεχνικών της βιβλιοδεσίας χωρίς να υπολείπονται καθόλου στο τελικό αποτέλεσμα. Κατά απαίτηση μπορούν επίσης, να αδιαβροχοποιηθούν

ΧΑΡΤΟΝΙ
Αν επιθυμείτε μια μοντέρνα και σύγχρονη όψη στο εξώφυλλό σας προτείνετε η χρήση χαρτονιών. Χαρίζουν πιο απαλή αίσθηση αφής και αποτυπώνουν πιο καθαρά το περιεχόμενο.
Φυσικά, με την πάροδο του χρόνου, τα χάρτινα εξώφυλλα κινδυνεύουν να σκιστούν ή να αποκτήσουν μία πολυκαιρισμένη όψη, κυρίως αν δεν τα μεταχειριστούν με προσοχή.

ΔΕΡΜΑ
Τα δέρματα βιβλιοδεσίας που χρησιμοποιούνται στο βιβλιοδετείο μας είναι 100% δέρμα με όλες τις ιδιότητες που αυτό προσδίδει σε ένα εξώφυλλο. Την ιδιαίτερη μυρωδιά, την απαλή αφή, την αντοχή στο χρόνο, το μοναδικό χρώμα. Ένα δερμάτινο εξώφυλλο αλλάζει εντελώς τον χαρακτήρα του βιβλίου σας και προσδίδει μία αίσθηση διαχρονικότητας.